Premiär för nya Epoca Open med utombordare.

Premiär för nya Epoca Open med utombordare.
januari 30, 2015 admin.adstream
Epoca-Open-3D-sidovy-B

Första bilden på nya Epoca Open som har världspremiär idag på Båtmässan i Göteborg. Vi bygger en liten serie hos Thore Berntsson i Restad mellan Kungälv och Marstrand för båtentusiaster som vill ha något riktigt bra. Välkommen att titta in.

Pressinfo:
På Båtmässan i Göteborg den 30 januari premiärvisas Epoca Open – en öppen modell med utombordare och fast badplattform

Nya Epoca Open bygger på samma skrov som övriga modeller (Sport och Coupé) men blir helt öppen i cockpit och erbjuder generös plats för alla sommarens aktiviteter. Epoca Open är tänkt som en sportig, funktionell dagstursbåt med plats för familj, vänner för alla typer av aktiviteter. Båten har som sina syskon en stramt designad förarmiljö med mittmonterad plotter. Separat rymlig toalett med stora stuvutrymmen. Mittmodul med fällbar sittbänk, stuv, kylskåp och handfat. Extra stor akterstuv med plats för dynor och packning. Den stora utanpåliggande badplattformen nås smidigt via två öppningsbara grindar i rostfritt som ger trygg och säker passage. Epoca Open utrustas med utombordsmotor på 200-250 hk från Mercury.

Epocaserien har startats av bröderna Hans och Lars Wiklund, kända från att ha drivit upp Nimbus Boats till en av Europas största båttillverkare. Egentligen var Epoca tänkt som en båt för privat bruk, men när gamla kunder och vänner såg den första modellen så fick den kände båtbyggaren Thore Berntsson i Kungälv uppdraget att starta produktion av en begränsad serie för kunder som vill ha en båt av absolut högsta kvalitet.

Högupplösta bilder: http://goo.gl/JEAi5T