Premiär och nya modeller från Epoca

Premiär och nya modeller från Epoca
februari 4, 2016 admin.adstream

På Båtmässan i Göteborg premiärvisas nya Epoca Sport med fast badplattform och utombordare. Nya sporten är en av tre olika modeller (Coupé, Open och Sport) som kan utrustas med inombordare eller utombordare.

Epoca är tänkt som en sportig, multifunktionell dagstursbåt med plats för familj och vänner. Båten har ett stramt formspråk med gedigna handgjorda detaljer i lackad valnöt och rostfritt samt en billik förarmiljö. Samtliga modeller har en rymlig toalett i fören med stora stuvutrymmen. I utförande med utombordare finns dessutom en stor akterstuv. Den utanpåliggande badplattformen nås smidigt via två öppningsbara grindar i rostfritt som ger trygg och säker passage.

Durk och badplattformen ligger helt i flush vilket ger en härlig känsla av rörelsefrihet – det är lätt och smidigt och röra sig ombord, ut på badplattformen bakom aktersoffan och in igen. Tack vare nya designen kan båten utrustas med elektriskt ankarspel. Som motoralternativ går det att välja inombordare från Volvo Penta (D3 200 hk) eller utombordare från Mercury (Verado 200-250 hk). Båten finns i tre olika utföranden – Coupé, Sport och Open i utförande med fast badplattform eller fällbar akterspegel.

Ny design, nya möjligheter.
Nu också med fast badplattform med fler motoralternativ.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*