Epoca konceptet

Elektrisk fällbar akterspegel
badplattform och soldäck.

Akterspegeln kan fällas ner och bildar då en stor yta för bad, sol och umgänge. Den kan även användas för last av mindre båtar och andra skrymmande saker. Baplattformen är speciellt härlig vid badtillfällen eftersom den ligger precis ovanför vattenytan vilket gör det lätt att komma i och upp.
Akterspegeln fälls enkelt upp eller ner med hjälp av elektronik. Knapparna sitter monterade på styrbord skrovsida i aktern. Ytan på akterdäcket kan variera. Standardutförande är vit eller grå beroende på modell. Ytorna kan också kläs med andra material.

Lättdrivet, stegat skrov
bränslesnål med låg planingströskel

Ett skrov som ger ekonomisk och bekväm körning i alla hastigheter. Båten är designad för behaglig och bränslesnål marschfart mellan 16 till 30 knop. Toppfarten är drygt 34 knop. Tack vare skrovkonstruktionen har Epoca ovanligt hög stabilitet för sin in storlek.

ombonad och exklusiv
förarmiljö och instrumentering.

Tack vare att ingången till toaletten går via fördäcket har vi haft möjlighet att utforma förarplatsen precis så som vi vill att den skall vara. Det vill säga helt optimerad för föraren med bra sikt åt
alla håll, lagom med instrument och en stor fast-monterad plotter i mitten. Här njuter du av båtturen och sällskapet utan att bli distraherad.

Rymlig ljus toalett och lastutrymme
med stor ingång från fören